The Basic Principles Of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera propertyımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Benim adim necmiye aydemir evimin banyo tavanim akiyo banyoya giremiyom bir de tavanim karton piyer tavan islakliktan cokermi ne yapmaliyim lutfen kisa zaman da cevap bekliyorumNecmiye

Metre hemen değişmezse, iki saat bekleyin ve tekrar kontrol edin. Tüm suyun kapalı olmasına rağMales değişmişse, yavaş bir sızıntı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Noktasal Su Kaçağı su tesisatçısı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

3K grup olarak 15 yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Azaltılmış ses paraziti ve ideal filtre seçimi için kullanıcının işitme cihazına bireysel olarak uyarlanabilen otomatik frekans tarama ve frekans aralıkları

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına su tesisatçısı sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %one hundred müşteri memnuniyeti odaklı su kaçağı tespit çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Fayans aralarında bulunan derzler bitti ise buralardan alt kata su sızıntısı olabilir evde bu durumuda kontrol edebilirsiniz.

Vizyon tesisat su kaçak tespiti Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar su kaçağı tespiti vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Report this wiki page